OUR LOVE

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 23, 2010

BEAST - 'SHOCK' M/V

2212 & 2312



luv u MohD YuSoF

23/12 2DAY!!!!!!!!bday my dad...ayah kesyngan ku...apie bday ayah..akk doakan ayah sntiasa dpanjangkan umur...bahagia d cc is3 n anak2 & menantu2 (bkal2 mnantu skali tau ayh :P ) ayah...akk syang sgt kat ayah...
ApIe BdAy sYg..
de pe ngn 22/12...hurm ari istmwa tuk en zurul ku...Bday dia...yg ke 26...1time aku main gitar sambil nyanyi lagu bday tuk org...sumbang pun sumbang ar...janji aku nyanyi tuk yg tsayang...bukan senng aku nak wat mcm tu... ^_^ apie bday sayang...didoakan panjang umur....dmurahkan rezeki...bahagia slalu...apa yg dhajati tcapai....

Wednesday, December 8, 2010

P.E.N.A.T

bukan penat ngn kje...bukan penat ngn stdy...but penat ngn org2 kat sekeliling...aku ni ada bbrapa pkara yg paling2 aku xsuke...semua org ada kan...hurm...tp ni aku PALING2 UTAMAKAN SKALI...
  1. org yng xtepati janji...xkira jnji apa skali pun...skali da jnji kat aku...kne tunaikan...melainkan...melainkan...melainkan...alasan yg munasabah nape dia mungkir janji...
  2. masa...aduh..ni paling penting skali...jgn la skali2 buang masa aku tnpa sebb...cukup2 xleh terima...aku leh tb2 ilang mood n jd pemarah sgt2...(aku sndr pun xsuke dri aku jd pemarah) so plz...JGN BUANG MASA AKU...
  3. jgn lakukan sesuatu yg akan menyakiti aku tanpa sbrg alasan...jgn sampai masa aku cakap "ko leh wat nape aku xleh wat??" so nw...aku xwat so jgn wat...
teruk ke???hope xkan...aku ni kdg2 seorg yg mmentingkan dri...aku jd mcm ni krn bbrp pkara yg terjadi dlm idup aku..aku nak jd yg tbaik...bukan yg tteruk...so plz help me...ngn cara jgn lakukan perkara d atas.. ^_^

Thursday, November 25, 2010

MacaM Ne keNaL ^_^

xsangka...jd ptner btul2 ♥
setahun yg lepas sbnr nye aku da jumpe bf aku skrg...dlu aku just jd ptner dia tuk dinner kat perlis...xsangka..nw btul2 jd ptner aku (as my bf la :D) insyaAllah...klau ada jodoh...biar la pas ni jd ptner as tunng n hsbnd lak... ^_^ doa2 kan la yea...1st tme jumpe masa ri isnin 14/12/2009..mmg sblm ni xpenah pun kenal sapa dia...alih2 tlg dia jd ptner dia tuk dinner... Hotel Putra Palace tempat ktorg di temukan... (oleh k.nshrh n hsbnd dia ...sapa agi...piji la) apa yg aku harapkan skrg ialah...hubgn ktorg bkekalan...harap bkn mcm sblm2 ni...

mmry yg xpenah padam dlm ingatan ^_^


i ♥ u mohd zurul kamal

TiMe 2 DaTiNg!!!!

tp bkn b'dua je...b'empat...wit abg my bf n akk ipar dia...we go 2 LANGKAWI... ^_^ dr kul 7am kuar sampai kul 1 am (ri ahad da la) aku bjalan n g karok...bcoz ri ahad...aku akn lik kl n my bf akan lik tempat kje dia smla...kat Ganu...jauh nye dia kje...but its ok..jauh d mata...dekat d ati... ^_^ bnyk2 aku g bcuti...ni la pcutian agak lama (almost 1 week kat sana)...FUN...n penat pun yea jgak...hehehe...apapun...alhamdulillah PELANGI makin jelas kelihatan

with them at langkawi

k.noriah ♥



pulau cenang ♥

JuMaAt...19/11/2010 TimE 2 ShoPpInG!!!!!

thai... ^_^ kul 930 am...pagi gak la...gerak g thai.. ^_^ g dalam 5 org...mula2 tkut gak la g...tp alhamdulillah..rasa enjoy lak...murah sgt2 la barang kat sana...handbeg paling seronok skali aku tgk...rsa nak beli bnyk2 je...but xleh...ada bnyk benda lg aku nak beli... pas blanja ckit2..g padang besar jap...beli pulut ayam n dress...pas makan...gerak g w.kelian...wahhhhh seharian aku bjalan...penat...penat gak...but ENJOY!!! pulut ayam
org2 yg brsama ku ke thai

bnyak gle brg kat kedai ni nak d beli...MURAH SGT2


aRie raYe AjiE!!!

k.nsrah n bbrp ahli kel nye
tahun ni aku sambut rye ajie kat Perlis...ada 3 sebab aku raye kat sana..1st mmg nak g uma family yang anggap aku ni anak dorg ^_^ 2nd aku nak bjalan2 kat sana...hujng tahun kan...nak merayau2...hehehee.... 3rd secara xsengaja sbnrnye...aku g uma bf aku...bukan setakat jmpe mak, ayah n adik2 dia...but sampai jumpe 1 kampng dia (kat uma tok dia ramai sgt org...m.cik n p.cik dia semua ada...) aku jd phatian sekejap... ^_^ baru aku tau...bf aku ni xpenah bawa 1kali pun gurl jumpe fmly dia...kre nye aku ni 1st gurl yg dia bawa...alhamdulillah...aku rasa apie sgt

wit faiz (ank buah k.nshrh )




Sunday, November 14, 2010

121110

best nye urutan nye kan...mcm tu juga best nye idup aku pada ritu... ^_^ "hujan alhamdulillah...mcm nak benti da....pelangi pun nampak ckit2 da" harap bterusan...insyaAllah ^_^ cant wait 4 ri raye qurban...

Tuesday, October 19, 2010

puaskah - waliband

manusia...xpenah puas tuk menyakiti...

mmg sesuai sgt lgu ni ngn keadaan skrg...

Monday, October 18, 2010

mine...not yours :P

i dont care...my blog...so suka ati la nak wat apa...susah2 sgt jgn buka...jgn tgk...biar la...xkan ada apa2 yg akan d ubah pun dlm blog ni...nak bg gelaran apa???pe sje yg nak gelar sye...ada sapa kisah???sya sndri pun DA XKISAH..hahahhaa...why???coz semua tu da xda apa2 kesan da...
ingat la...wht goes around...comes around...

Thursday, September 2, 2010

perlu ke???

org ngata aku...cbuk bcakap ttg aku...aku ada gnggu dorg ke???hbgn dorg???apa yg tjadi kat dri aku dorg tau ke perkara sbnr???perlu ke aku nak jaja hal aku kat dorg???xperlu kan...so pandai2 la benti ckp ttng aku...aku pun manusia jgak...ada rsa sakit...aku diam xbmakna aku xrasai kesakitan...xcdeh...xda prsaan...wpun aku senyum...org ingat aku ok..smlm 1st time org tegur aku..."mira wpun ko senyum mcm ne pun...gelak mcm ne pun...muka ko ttp nampak cdeh" huhu...aku usaha kikis apa yg aku rsa...ati aku makin xda rasa...kdg2 aku mcm manusia xda prsaan...hurm...apapun aku tetap akn wat org d cc aku bhgia...coz aku jnji pda dri aku...xda sapa akn lihat aku ngis lg...aku harap aku makin kuat tempuh dugaan yg mendtng...tpulang la kat korg nak cite apa lg da..nak pkir apa lg...coz...apa yg korg ckap...pkir...xda kbnran pun...sbb korg xtau apa yg aku rasa n tempuhi...so pkir2 la

Friday, August 20, 2010

1 ari 1 msg pun jd la???

status mmber aku dlm fb.."1ari 1 msg pun jd la" ingat kan pasal apa...rupanye...tgg msg dr tsayang...org yg drindui...org bcnta ni...bl xdpt msg mcm org xtul je...sntiasa je nak tgk hp tu...resah gelisah semcm..hik3 (aku pun kdg2 mcm tu gak :P) tuk kwn aku tu...sabar ar yerk..mesti dia bz n ada prob ke...yg xleh nak gtau kat ko...sbb tu dia xmsg...just +ve thnkng je k... :)

Thursday, August 19, 2010

cuti?????

sbnar nye rini cuti..tp nape tah pg td aku g kje...slumber je pakai bj tshrt n jeans...aku nak g smwhre but ada kje kene wat...so xsempat nak g tmpat tu...mybe next week or merdeka t...aku suka g tempat tu...suka sgt2...aku akan rsa tenng je...mmg best if g ngn tsayang...but kdg2 g sorg2 pun best leh teliti diri sndri smula... :) cepat la next week...xsabar nak g...mesti tenng je...:) oh PD...tgg khadiran ku yea (^_^)