OUR LOVE

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, November 25, 2010

MacaM Ne keNaL ^_^

xsangka...jd ptner btul2 ♥
setahun yg lepas sbnr nye aku da jumpe bf aku skrg...dlu aku just jd ptner dia tuk dinner kat perlis...xsangka..nw btul2 jd ptner aku (as my bf la :D) insyaAllah...klau ada jodoh...biar la pas ni jd ptner as tunng n hsbnd lak... ^_^ doa2 kan la yea...1st tme jumpe masa ri isnin 14/12/2009..mmg sblm ni xpenah pun kenal sapa dia...alih2 tlg dia jd ptner dia tuk dinner... Hotel Putra Palace tempat ktorg di temukan... (oleh k.nshrh n hsbnd dia ...sapa agi...piji la) apa yg aku harapkan skrg ialah...hubgn ktorg bkekalan...harap bkn mcm sblm2 ni...

mmry yg xpenah padam dlm ingatan ^_^


i ♥ u mohd zurul kamal

TiMe 2 DaTiNg!!!!

tp bkn b'dua je...b'empat...wit abg my bf n akk ipar dia...we go 2 LANGKAWI... ^_^ dr kul 7am kuar sampai kul 1 am (ri ahad da la) aku bjalan n g karok...bcoz ri ahad...aku akn lik kl n my bf akan lik tempat kje dia smla...kat Ganu...jauh nye dia kje...but its ok..jauh d mata...dekat d ati... ^_^ bnyk2 aku g bcuti...ni la pcutian agak lama (almost 1 week kat sana)...FUN...n penat pun yea jgak...hehehe...apapun...alhamdulillah PELANGI makin jelas kelihatan

with them at langkawi

k.noriah ♥



pulau cenang ♥

JuMaAt...19/11/2010 TimE 2 ShoPpInG!!!!!

thai... ^_^ kul 930 am...pagi gak la...gerak g thai.. ^_^ g dalam 5 org...mula2 tkut gak la g...tp alhamdulillah..rasa enjoy lak...murah sgt2 la barang kat sana...handbeg paling seronok skali aku tgk...rsa nak beli bnyk2 je...but xleh...ada bnyk benda lg aku nak beli... pas blanja ckit2..g padang besar jap...beli pulut ayam n dress...pas makan...gerak g w.kelian...wahhhhh seharian aku bjalan...penat...penat gak...but ENJOY!!! pulut ayam
org2 yg brsama ku ke thai

bnyak gle brg kat kedai ni nak d beli...MURAH SGT2


aRie raYe AjiE!!!

k.nsrah n bbrp ahli kel nye
tahun ni aku sambut rye ajie kat Perlis...ada 3 sebab aku raye kat sana..1st mmg nak g uma family yang anggap aku ni anak dorg ^_^ 2nd aku nak bjalan2 kat sana...hujng tahun kan...nak merayau2...hehehee.... 3rd secara xsengaja sbnrnye...aku g uma bf aku...bukan setakat jmpe mak, ayah n adik2 dia...but sampai jumpe 1 kampng dia (kat uma tok dia ramai sgt org...m.cik n p.cik dia semua ada...) aku jd phatian sekejap... ^_^ baru aku tau...bf aku ni xpenah bawa 1kali pun gurl jumpe fmly dia...kre nye aku ni 1st gurl yg dia bawa...alhamdulillah...aku rasa apie sgt

wit faiz (ank buah k.nshrh )




Sunday, November 14, 2010

121110

best nye urutan nye kan...mcm tu juga best nye idup aku pada ritu... ^_^ "hujan alhamdulillah...mcm nak benti da....pelangi pun nampak ckit2 da" harap bterusan...insyaAllah ^_^ cant wait 4 ri raye qurban...